Η αγωνιστική δράση επανέρχεται σταδιακά στη Σαντορίνη και αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλαθλοι του νησιού θα μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες βόλεϊ και ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 14 Οκτωβρίου
Ώρα 12:45 – Για την 3η αγωνιστική στην Κ16 του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τον ΑΟ Πάρου.

Ώρα 12:45 – Για την 2η αγωνιστική στην Κ14 του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Καμαρίου τον ΠΑΣ Νάξου.

Ώρα 16:30 – Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ θα αναμετρηθούν ο Πανναξιακός με την Ηλιούπολη για τον πρώτο αγώνα του τουρνουά βολεϊ Νομίκεια 2017.

Ώρα 16:30 – Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α’ κατηγορίας Κυκλάδων ξεκινά με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάβα Εμπορείου και τη Θύελλα Καμαρίου, στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών.

Ώρα 20:00- Τα Νομίκεια συνεχίζονται με τον δεύτερο αγώνα της ημέρας μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του ΑΟ Μαρκοπούλου.


Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Ώρα 16:30 – Μικρός τελικός για τα Νομίκεια 2017 στο ΔΑΠΠΟΣ μεταξύ των ηττημένων της πρώτης μέρας του τουρνουά

Ώρα 19:00 – Τα Νομίκεια ολοκληρώνονται στο ΔΑΠΠΟΣ με τον μεγάλο τελικό του τουρνουά, ανάμεσα στις δύο ομάδες που κέρδισαν στους αγώνες του Σαββάτου.

Εκτός έδρας:
Για την 1η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Καρτεράδος θα αγωνιστεί εκτός έδρας το Σάββατο 14/10 (19:00) απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου.

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει τον Αήττητο Σπάτων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/10 (16:00) στο δημοτικό γήπεδο Σπάτων.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ των Κυκλάδων, οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 15/10 (10:00) στο ΔΑΚ Νάξου τον Πανναξιακό.

Print Friendly, PDF & Email