Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 15-16 Οκτωβρίου

Βόλεϊ, ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ περιλαμβάνει το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 15-16 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη. Η αθλητική δράση ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 14/10 με τα Νομίκεια, όπου θα αναμετρηθούν στις 16:30 ο Παναθηναϊκός με τον Πανναξιακό και στις 20:30 ο ΑΟ Θήρας με το Μαρκόπουλο. Για το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 15 Οκτωβρίου
Ώρα 12:45 – Η ομάδα Κ14 του Πανθηραϊκού υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών την αντίστοιχη ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου για την 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων

Ώρα 16:30 – Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός των Νομικείων, μεταξύ των ηττημένων από τα ζευγάρια Παναθηναϊκός-Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας-Μαρκόπουλο.

Ώρα 17:30 – Ο Πανθηραϊκός θα δώσει φιλικό αγώνα στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών με τον Κισσαμικό, που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία

Ώρα 19:30 – Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός των Νομικείων, μεταξύ των νικητών από τα ζευγάρια Παναθηναϊκός-Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας-Μαρκόπουλο.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου
Ώρα 12:00 – Οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ απέναντι στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Ώρα 12:45 – Στο δημοτικό γήπεδο Φηρών η ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Πανναξιακού για την 3η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων.


Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, οι έφηβοι και οι κορασίδες της ΑΕΣ ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Κυκλάδων αντιμετωπίζοντας αντίστοιχα στη Νάξο τον Πανναξιακό (15/10 – 19:00) και στην Πάρο τον ΑΟ Πάρου (15/10- 19:30).

Στα ποδοσφαιρικά, η Θύελλα Καμαρίου αγωνίζεται ως γηπεδούχος στην Πάρο (λόγω τιμωρίας) και υποδέχεται το Φιλώτι για την 3η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων (15/10 – 19:30). Επίσης, για την 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο στην Β’ κατηγορία, ο ΑΟ Καρτεράδος θα αντιμετωπίσει στην Πάρο τον Νηρέα (16/10 – 11:30)

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη