Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 29-30/10

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ψάχνει η νεοφώτιστη στην κατηγορία Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, που το Σάββατο 29 Οκτωβρίου (ώρα 17:00) υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου.

Στο ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο όλες οι ομάδες της Σαντορίνης αγωνίζονται εντός έδρας.

Για την 5η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκάδων, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου (ώρα 17:00) η Λάβα Εμπορείου υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών τον ΑΟ Μυκόνου. Στις 20:00 στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου, η Θύελλα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πάγου. Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα βαθμολογία, η Θύελλα Καμαρίου βρίσκεται στην 2η θέση με 9 βαθμούς σε 4 αγώνες (3 νίκες, 1 ήττα) και η Λάβα Εμπορείου στην 5η θέση με 6 βαθμούς σε 3 αγώνες (2 νίκες, 1 ήττα). Προπορεύεται ο ΑΟ Σύρου με 12 βαθμούς που μετρά 4 νίκες σε 4 αγώνες.

Μετά από πολύ καιρό, ο Πανθηραϊκός δίνει εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 15:00 υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών την ομάδα ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από την Κρήτη, για την 7η αγωνιστική. Μέχρι τώρα, ο Πανθηραϊκός μετρά 1 νίκη, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες που τον κατατάσσουν στην 11η θέση με 5 βαθμούς. Μια θέση παρακάτω βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που έχει 4 βαθμούς μετά από 1 νίκη, 3 ήττες και 1 ισοπαλία.


Στο εκτός έδρας αθλητικό πρόγραμμα, ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο Revoil για τη 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ώρα 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρκοπούλου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη