Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 4-5/2

basketball_footballΠολύ πλούσιο σε αγωνιστική δράση θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4-5/2 στη Σαντορίνη, με όλους τους εκπροσώπους του νησιού, πλην του ΑΟ Θήρας, να αγωνίζονται εντός έδρας. Αναλυτικά:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
Ώρα 16:00 – Οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ τις κορασίδες του ΑΟ Πάρου, για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων.

Ώρα 17:00 – Η ομάδα Κ12 της Θύελλας Καμαρίου υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου τον ΑΟ Πάρου για την 13η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων.

Ώρα 17:00 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών, για την 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες, ο Καρτεράδος υποδέχεται τον Νηρέα.

Ώρα 18:00 – Οι παίδες της ΑΕΣ αντιμετωπίζουν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον ΑΟ Πάρου, για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων.

Ώρα 19:00 – Στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται τον ΑΟ Μυκόνου, για την 13η αγωνιστική στην Α κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ώρα 19:00 – Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο, η Λάβα Εμπορείου υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών τον ΑΟ Πάρου.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
Ώρα 10:30 – Για την 15η αγωνιστική στον 2ο όμιλο Νότου της Γ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον Ιπποκράτη Κω. Η ομάδα της Κω μετρά ένα σερί έξι νικών (συνολικά 12 νίκες και 1 ήττα) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας αναμένεται δύσκολος και η ΑΕΣ έχει ανάγκη από την υποστήριξη των φιλάθλων της.

Ώρα 11:30 – Ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ιωνικό, στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών, για την 18η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Ώρα 12:15 – Η ομάδα εφήβων της ΑΕΣ αντιμετωπίζει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Πάρου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος μπάσκετ των Κυκλάδων.

Ώρα 12:30 – Η ομάδα Κ12 της Λάβας Εμπορείου υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου για την 11η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.


Εκτός έδρας το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στη Νάξο, όπου ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό (4/2 – 18:00) για την 16η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη