Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 4-5 Μαρτίου

Ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προσφέρει στους φιλάθλους της Σαντορίνης το αθλητικό μενού του Σαββατοκύριακου 4-5/3. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 4/3
Ώρα 16:30 – Για την Κ12 του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες, η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου τον Μαρπησσαϊκό.

Ώρα 18:00 – Η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται τον Πανναξιακό στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία.

Ώρα 18:00 – Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζουν την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων.

Ώρα 20:00 – Για την Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο ΑΟ Καρτεράδος υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών τον Μαρπησσαϊκό.

[adinserter name=”Block 1″]Κυριακή 5/3
Ώρα 12:00 – Για την Κ12 του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου τον Μαρπησσαϊκό.

Ώρα 14:30 – Για την 9η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα αναμετρηθούν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ “οικογενειακά” οι παίδες της ΑΕΣ με τους εφήβους της ΑΕΣ.

Ώρα 16:15 – Πύραυλος και Λύκοι αναμετρώνται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ για το Dappos Basketball League.

Ώρα 17:00 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Ηλυσιακό, για την 21η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (είναι στην 12η θέση με 19 βαθμούς, σε σύνολο 15 ομάδων).

Ώρα 18:00 – Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της 9ης αγωνιστική του Dappos Basketball League με το παιχνίδι Αετός 1 – Βετεράνοι.

Ώρα 19:45 – Αυλαία για την 9η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ με την αναμέτρηση Αετός 2 – 2 Brothers.

Στην εκτός έδρας δράση του Σαββατοκύριακου, οι άνδρες της ΑΕΣ αντιμετωπίζουν την Κυριακή 5/3 στις 13:00 τον Κάδμο Θήβας για το πρωτάθλημα μπάσκετ στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Επίσης, η Κ18 της Θύελλας Καμαρίου ταξιδεύει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Νάξου το Σάββατο 4/3 στις 19:00.

Θυμίζουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δε θα γίνουν αγώνες για την Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς θα πραγματοποιηθεί το Final 4 του κυπέλλου.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη