Αθλητικό Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη, 24-25/9

Περιορισμένο είναι το εντός έδρας αθλητικό πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου στη Σαντορίνη, ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η πρώτη εμφάνιση της νέας ομάδας του ΑΟ Θήρας μπροστά στο κοινό της.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
Ώρα 18:00 – Η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο του Καμαρίου τη Λάβα Εμπορείου για την 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ. Στην 1η φάση η Θύελλα είχε αποκλείσει τον Καρτεράδο με σκορ 5-0, ενώ η Λάβα δεν έδωσε αγώνα και προκρίθηκε απευθείας στην επόμενη φάση.

Ώρα 19:00 – Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ τον Θρίαμβο Χαΐδαρίου, στην πρώτη από μια σειρά φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει εν όψει της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αγωνίζεται στην Β’ εθνική.


Στα εκτός έδρας, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή 25/9 (14:00) στη Νεάπολη τον Ιωνικό, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Νωρίτερα την Κυριακή στις 12:00, η κατηγορία Κ14 του Πανθηραϊκού θα αγωνιστεί στη Νάξο απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη