Αθλοπαιδιές Δημοτικών Σχολείων Θήρας στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

dappos_sholeia_mar15Τη χαρά να φιλοξενήσει για δύο συνεχόμενα πρωινά το μέλλον της Σαντορίνης είχε ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015.

Διακόσια σαράντα έξι παιδιά (128 αγόρια – 118 κορίτσια) από τα δημοτικά σχολεία των Φηρών, του Καμαρίου, του Καρτεράδου, της Μεσαριάς, του Πύργου – Μεγαλοχωρίου, του Εμπορείου και της Οίας κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο στο πλαίσιο του προγράμματος των σχολικών αθλοπαιδιών.

Τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους, για περισσότερο από τέσσερις ώρες στο παρκέ, γνωρίζοντας τα μυστικά του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και παίζοντας όλοι με όλους, χωρίς μάλιστα να κρατάνε νικητή ή σκορ.

Εξάλλου, σκοπός των αθλοπαιδιών ήταν οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με μαθητές άλλων σχολείων και επίσης να αναπτύξουν το αίσθημα του υγιούς συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Εν κατακλείδι, αξίζει να αναφερθεί η άψογη συμπεριφορά των μαθητών μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο, αλλά και η επιτυχημένη προσπάθεια των γυμναστών να εμφυσήσουν στα παιδιά το πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους. Μάλιστα, φεύγοντας οι δάσκαλοι ευχαρίστησαν το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για την βοήθειά που τους παρείχε, αλλά και τους διαιτητές (κ. Παπαδημητρόπουλο Κ. & Κασάπη Β.) που σφύριξαν όλους τους αγώνες εθελοντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη