Atlantea: Ειδικό newsletter για τις εκδηλώσεις του SAF – πώς θα εγγραφείτε

Πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις πολιτισμού έχει υποσχεθεί και για φέτος το καλοκαίρι το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF), στην Βλυχάδα. Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων, το atlantea ως χορηγός επικοινωνίας ετοιμάζει ειδικό newsletter που θα σας κρατά ενήμερους για τα τελευταία νέα του (SAF). Αν θέλετε να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο αποδεκτών του ειδικού newsletter για το SAF ακολουθείτε ανά περίπτωση την παρακάτω διαδικασία:

Αν λαμβάνετε ήδη το καθημερινό newsletter του atlantea, στο κάτω μέρος του newsletter υπάρχει ο σύνδεσμος “Εάν θέλετε να διαγραφείτε από τον κατάλογο αποδεκτών της ηλεκτρονικής έκδοσης “Atlantea” ή εάν επιθυμείτε, να προσθέσετε ή να αλλάξετε στοιχεία στο προφίλ σας, παρακαλούμε κλικ εδώ”. Κάνοντας κλικ θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας προσθέτοντας την επιλογή για επιπλέον ενημέρωση από το SAF.

Αν δε λαμβάνετε το καθημερινό newsletter, στο κάτω αριστερά μέρος όλων των σελίδων υπάρχει η επιλογή για “εγγραφή στο newsletter”. Καταχωρείτε το email σας, τσεκάρετε την επιπλέον ενημέρωση για το SAF, πατάτε αποθήκευση και είστε έτοιμοι.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη