Beijing Love Story στη Σαντορίνη

Στις 19 Ιουλίου αρχίζουν στη Σαντορίνη τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας “Beijing Love Story”. Η ταινία είναι κινεζικής παραγωγής και πρόκειται για μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που είναι και η δημοφιλέστερη στην Κίνα.

Οι σκηνές που θα γυριστούν στο νησί αφορούν στο ταξίδι ενός ζευγαριού στη Σαντορίνη για τον εορτασμό των 20 χρόνων γάμου τους. Τα γυρίσματα θα γίνουν κυρίως σε δύο ξενοδοχεία, ενώ θα γίνουν και κάποια εξωτερικά γυρίσματα σε χαρακτηριστικά σημεία του νησιού.

Ενημέρωση σχετική με τα γυρίσματα και τη στάθμευση των αυτοκινήτων της παραγωγής στο Ημεροβλίγλι απέστειλε ο Δήμος προς την Τοπική Κοινότητα και τους κατοίκους του χωριού.

Το γύρισμα της ταινίας στη Σαντορίνη ανακοινώθηκε από την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Πεκίνο, τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tourism Lobby η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις  14 Φεβρουαρίου 2014 και εκτιμάται ότι 214.000.000 κινέζοι θα την παρακολουθήσουν στους κινηματογράφους 300 κινεζικών πόλεων, στο κρατικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο  CCTV,  από τα DVD που θα κυκλοφορήσουν αλλά και μέσω του internet. Η ταινία θα συμμετέχει στα  Διεθνή Φεστιβάλ που διοργανώνονται σε Κάννες, Βενετία και  Τόκυο ενώ η αξία της διαφημιστικής προωθητικής καμπάνιας της αναμένεται να στοιχίσει 1.250.000 Ευρώ.”

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη