16.4 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Caldera Yachting: Welcome on Board! Santorini 2017

Share

Την ετήσια συνάντησή της με τίτλο “Welcome on Board! Santorini 2017” πραγματοποίησε πρόσφατα η Caldera Yachting. O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Ματθαίος καλωσόρισε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας για την νέα σεζόν.

Έγινε εκτενής παρουσία της εταιρίας από το ξεκίνημα των δραστηριοτήτων της μέχρι σήμερα, με αναφορές στον απολογισμό του 2016 και στις διακρίσεις της μέχρι σήμερα, στη στρατηγική της για το 2017 και τους επιχειρηματικούς στόχους της, στον στόλο σκαφών της για φέτος και παρουσίαση των εκδρομων που θα πραγματοποιούνται για τους επισκέπτες του νησιού, αλλά και στο σύνολο των στρατηγικών ενεργειών που ήδη έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται με στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την εδραίωση της στρατηγικής της θέση στην τουριστική αγορά της περιοχής.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην νέα δομή του οργανογράμματος της εταιρίας η οποία ακολουθεί υψηλά πρότυπα εταιρειών μεγάλου μεγέθους αλλά και στη σημασία για την άρτια λειτουργία των εσωτερικών διαδικασιών.

Η συνάντηση κορυφώθηκε με τη βράβευση στελεχών της εταιρίας για την άριστη επίδοσή τους το 2016 και συγκεκριμένα στις κατηγορίες Crew of the Year, Crew Μember of the Υear, Transportation Services, Year – Round Reservation Services.

Τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στο πρώτο σκάφος της εταιρίας S/Y Atlantis, που κατέχει σημαντική θέση στην εταιρεία από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα, καθώς και στην εταιρεία Premier Santorini Travel Services ως partner της Caldera Yachting για το υψηλού επιπέδου Customer and Transportation Services Support.

Ο κ. Ματθαιος  ολοκλήρωσε την παρουσίαση του δίνοντας έμφαση στο όραμα της εταιρίας, παροτρύνοντας το σύνολο του προσωπικού να εστερνιστεί αυτές τις βασικές αρχές ώστε να συνεχίσει η εταιρία την αναπτυξιακή πορεία της, δημιουργώντας εμπειρίες για τους πελάτες της και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Αλφαβητάρι Γαστρονομίας Γιώργου Πίττα

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη