Cycladic Kids Festival στην Αθήνα από το Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Παιδιά και έφηβοι 2 έως 18 ετών καλούνται να συμμετέχουν και φέτος με ελεύθερη είσοδο, στο πιο δημιουργικό σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας

Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει το δεύτερο Cycladic Kids Festival, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, εντάσσοντας για πρώτη φορά δράσεις για παιδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης δημιουργεί ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ τεχνών, εκτός των χώρων του, προσβάσιμο σε όλα τα παιδιά. Το Σάββατο 21/09, 11:00-21:00, και την Κυριακή 22/09, 11:00-18:00, το Ωδείο Αθηνών, ως κεντρικός χώρος του φεστιβάλ, θα φιλοξενήσει παραστάσεις θεάτρου, μουσικής, χορού, κινηματογράφο, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις και εικαστικά εργαστήρια για όλη την οικογένεια από το Τμήμα Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, τις Σχολές Χορού και Δραματικής του Ωδείου Αθηνών, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το Εθνικό Θέατρο, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Αθήνα, το Παιδικό Μουσείο, το Flux School Next, το Μουσείο Νεώτερης Κεραμικής, την El Sistema Greece, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Κούκλο-θεατρική ομάδα ΑΦΟΥ, την Cinemathesis, τον ΚΑΡΠΟΣ, την Κόκκινη Αλεπού και άλλες καλλιτεχνικές ομάδες.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ.

Διαφήμιση

Παράλληλα, στο Ωδείο Αθηνών θα φιλοξενηθεί η έκθεση με τα έργα και τους νικητές του φετινού 11ου Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο “Σημερινές Ιστορίες Αγγείων”που συγκέντρωσε 12.000 συμμετοχές!

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), την Εφορία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Στρατηγικός Συνεργάτης είναι η Eurolife FFH, Mεγάλος Χορηγός η Coral και Μέγας Δωρητής tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη