David Sedaris, Ross Daly και λογοτεχνικές δράσεις για παιδιά το Σάββατο στο Caldera Festival

Με την παρουσίαση του Ελληνοαμερικανού συγγραφέα David Sedaris, συναυλία του Ross Daly και δράσεις για μικρά παιδιά, συνεχίζονται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις του τριήμερου 4ου Φεστιβάλ Τέχνης και Λογοτεχνίας της Καλντέρα, που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Atlantis Books, στην Οία.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

11:00-13:00 – στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου Οίας – Πανηγυρόσπιτο
Λογοτεχνικές δράση για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με θέμα “Συναισθήματα και Χρώματα”

Σύμφωνα με τους διοργανωτές “Θα μασουλήσουμε καρπούζι, θα παίξουμε με αυτοκόλλητα και θα πούμε και για τις περιπέτειες ενός μπλε που καμιά φορά γινόταν κόκκινο”.

18:30-20:30 – στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου Οίας – Πανηγυρόσπιτο
Κουαρτέτο του Ross Daly

Το κουαρτέτο απαρτίζεται από τους Ross Daly (λύρα, σάζι, τάρχου), Κέλυ Θωμά (λύρα), Tαξιάρχη Γεωργούλη (ούτι) και Σοφία Ευκλείδου (τσέλο). «Μουσικός (και πολίτης) του κόσμου» ο Ross Daly ειδικεύεται στην Κρητική λύρα, ενώ έχει κυκλοφορήσει πάνω από 35 δίσκους αυθεντικών συνθέσεων και παραδοσιακών μελωδίων συλλεγμένες στα ταξίδια του. Το 1982 έστησε το μουσικό εργαστήρι «λαβύρινθος», στο Χουδέτσι, 20χμ νότια από το Ηράκλειο Κρήτης.

21:30 – στο Βιβλιοπωλείο Ατλαντίδα
David Sedaris

Ο David Sedaris είναι μπεστελερίστας Αμερικάνος συγγραφέας ελληνικής καταγωγής και ένας από τους πιο αγαπητούς χιουμορίστες παγκοσμίως. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ενώ έχουν μεταφραστεί σε πάνω από είκοσι-πέντε γλώσσες. Στα ελληνικά κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μελάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη