Δεύτερη ευκαιρία στη μάθηση

Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα συνεχίζονται οι εγγραφές για τον πρώτο κύκλο μαθημάτων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας που λειτουργεί για τέταρτη χρονιά στη Σαντορίνη.Τότε αναμένεται να γίνει και η έναρξη των μαθημάτων για τους πρωτοετείς μαθητές.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνεται σε ενήλικες που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννεάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και έχουν απολυτήριο Δημοτικού. Τα μαθήματα γίνονται τις καθημερινές σε απογευματινές ώρες και μετά από 2 χρόνια φοίτησης παρέχεται τίτλος ισότιμος με το απολυτήριο Γυμνασίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην απόκτηση βασικών προσόντων, στη χρήση νέων τεχνολογιών, στην εκμάθηση ξένης γλώσσας, σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων. Τα μαθήματα γίνονται στο Γυμνάσιο Φηρών και η φοίτηση είναι δωρεάν.

Για την εγγραφή απαιτούνται:
– Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου ή αντίστοιχος τίτλος
– Πιστοποιητικό γέννησης

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του σχολείου κατά τις απογευματινές ώρες, στη γραμματεία Δημάρχου (τηλ. 2286360109) ή στον Διευθυντή του σχολείου κ. Μανώλη Αργυρό (τηλ. 6939242433)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη