Distinguished Gentleman’s Ride: Το νέο ετήσιο ραντεβού

Το ετήσιο παγκόσμιο ραντεβού του Distinguished Gentleman’s Ride επιστρέφει το 2021 με μια μεγάλη αλλαγή.

Μιλάμε για την πομπή μοτοσυκλετιστών που γίνεται κάθε χρόνο από το 2012 σε συγκεκριμένη Κυριακή του Σεπτεμβρίου (μέχρι τώρα) σε πολλές χώρες του κόσμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά. Κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης είναι ότι οι αναβάτες φορούν επίσημο ένδυμα και οδηγούν vintage ή custom μοτοσυκλέτες.

Μετά τις μοναχικές πορείες τον Σεπτέμβριο του 2020 λόγω Covid-19, η ανυπομονησία για την επόμενη διοργάνωση είναι εντονότερη, έτσι αυτή του 2021 προγραμματίστηκε για νωρίτερα, για την Κυριακή 23 Μαΐου. Και καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταγραφεί διάφορες περιπτώσεις που ο φθινοπωρινός καιρός χαλούσε τα αρχικά σχέδια ή έθετε σε κίνδυνο τους συμμετέχοντες, αποφασίστηκε το σταθερό ραντεβού να δίνεται πλέον κάθε χρόνο τον Μάιο.

Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Μπορεί όμως κανείς να διαθέσει χρήματα μέσω του www.gentlemansride.com, είτε ως δωρεά απευθείας στη διεθνή οργάνωση, είτε ως χορηγία σε κάποιον από τους αναβάτες που συμμετέχουν.

Από το 2016 στην εκδήλωση παίρνουν μέρος και μοτοσυκλετιστές στη Σαντορίνη, που ήδη έχουν σημειώσει τη νέα ημερομηνία για το DGR στην ατζέντα του 2021, πάντα Covid-19 επιτρέποντος.

Οι προεγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, ενώ από τον Μάρτιο θα ξεκινήσουν και οι κανονικές εγγραφές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη