Διαδικτυακή εκδήλωση για την ενεργητική ακρόαση στην επικοινωνία γονέα-παιδιού

Στο πλαίσιο της προαγωγής της ψυχικής υγείας στον γενικό πληθυσμό, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 17:30, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού, με θέμα “Πώς μπορώ να ενισχύσω τη θετική επικοινωνία με το παιδί μου; Η ενεργητική ακρόαση στην επικοινωνία γονέα-παιδιού” και ομιλήτρια την Παναγιώτα Τούμπα, κλινική ψυχολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνη της ΚΜΨΥ ΝΑ Κυκλάδων.

Η ομιλία που είχε πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία τον Νοέμβριο του 2019 στη Νάξο με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινότητας, επαναλαμβάνεται διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν την είχαν παρακολουθήσει τότε, καθώς και στους κατοίκους των υπόλοιπων νησιών της ακτίνας δράσης της μονάδας να συμμετάσχουν.

Λόγω περιορισμού των θέσεων, η εκδήλωση αφορά κατά προτεραιότητα κατοίκους των νησιών της ακτίνας δράσης της Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων (Νάξος, Σαντορίνη, Αμοργός, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη, Θηρασιά, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσι).

Για εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής κλικ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2285026982.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.