Διαγωνισμός για προμήθεια παγκακιών

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμαρχος Θήρας, προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΠΑΓΚΑΚΙΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΜΑΡΙΟΥ & ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ επί της προϋπολογιζόμενης δαπάνης εφόσον πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει η μελέτη.

Η προϋπολογιζόμενη για την προμήθεια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 18.096,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 16% και θα καλυφθεί από τον κωδικό 15.7135.015 του προϋπολογισμού του Δήμου Θήρας οικονομικού έτους 2015.
Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, στα Φηρά Θήρας, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών 10:30 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, και στο τηλέφωνο 2286360187/191 (αρμόδιος υπάλληλος Βαμβακούσης Ευάγγελος) και στον διαδικτυακό τόπο http://www.thira.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη