Διαγωνισμός φωτογραφίας της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στο Facebook

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης,

Στο πλαίσο της τόνωσης της ιντερνετικής μας παρουσίας μέσω των Social Media, ξεκινάμε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας μέσω της σελίδας μας στο Facebook όπου η φωτογραφία που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους κερδίζει 5 ημέρες διαμονή και δωρεάν τα ακτοπλοϊκά για την Σαντορίνη από Πειραιά, Κρήτη ή Μύκονο. Το link του διαγωνισμού είναι http://woobox.com/3x8szi

Για αυτόν τον πρώτο διαγωνισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μανώλης Καραμολέγκος κάνει την αρχή, προσφέροντας το δώρο στον νικητή, με το ξενοδοχείο Casa Florina στο Ημεροβίγλι.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, καλούμε όλα μας τα μέλη να προσφέρουν αντίστοιχα διαμονή για προσεχείς διαγωνισμούς έτσι ώστε η σελίδα μας στο Facebook να κερδίσει νέους φίλους. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι στην πορεία που ο λογαριασμός θα έχει μεγάλο αριθμό φίλων θα αποτελεί και μέσο προβολής ακόμα και για το ίδιο το ξενοδοχείο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξή σας. Αναμένουμε τη θερμή σας ανταπόκριση στην διαδικτυακή μας αυτή προσπάθεια.

Για δηλώσεις συμμετοχής σε ό,τι αφορά την προσφορά δωματίων από πλευράς σας για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και στο πλαίσιο της προβολής του ξενοδοχείου σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Τσάνου, Εταιρία: Panadvert τηλ: 22950 35684 email: social@panadvert.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη