Διαγωνισμός για τη συντήρηση του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου Δ. Θήρας

Ο Δήμαρχος Θήρας ανακοινώνει τη διενέργεια Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με κατάθεση προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ».

eyryzonika_diktya

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατίθενται επί ποινή αποκλεισμού από τη διαδικασία αξιολόγησης, σε έναν κύριο φάκελο όπου θα αναγράφονται: με κεφαλαία γράμματα η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ», τα στοιχεία της πρόσκλησης, η επωνυμία του προσφέροντος, τηλ. επικοινωνίας, φαξ, email (αν υπάρχει) και θα περιέχονται απαραίτητα όλα τα παρακάτω:

1. Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο-σφραγισμένο το ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
2. Πιστοποιητικό εγγραφής στο οικείο Επιμελητήριο, με τη σχετική επαγγελματική δραστηριότητα, που θα έχει εκδοθεί το πολύ έξι μήνες πριν από την ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, ότι συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τα οριζόμενα της από 8-2-2016 Τεχνικής Έκθεσης του Γραφείου Μηχανοργάνωσης και Πληροφορικής και θα διαθέσει με αποκλειστικά δική του ευθύνη και επιβάρυνση όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και προσωπικό για τις ανάγκες των εργασιών ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.
4. Βεβαίωση του Γραφείου Μηχανοργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Θήρας, που πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος ανάδοχος έχει επισκεφθεί και έχει εξετάσει όλον τον εξοπλισμό και εγκαταστάσεις του ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου του Δήμου Θήρας, κατόπιν σχετικής αίτησής του στο Πρωτόκολλο του Δήμου (έως και την προηγουμένη ημέρα κατάθεσης προσφορών).

Η παραλαβή των εργασιών θα γίνεται σταδιακά από την αρμόδια επιτροπή, σε συνεργασία με το Γραφείο Μηχανοργάνωσης και Πληροφορικής, ύστερα από την συνυπογραφή με τον ανάδοχο αντίστοιχων αναλυτικών λογαριασμών εργασιών.

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Θήρας (και με ταχυδρομική αποστολή), έως τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ώρα 10:00 πμ. οπότε και θα ανοιχτούν δημόσια από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προσφορών, στο χώρο του Γραφείου Προμηθειών.

Η ανάθεση των εργασιών θα γίνει από το Δήμαρχο Θήρας με σχετική απόφασή του.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη