Διαγωνισμός για “χριστουγεννιάτικο χωριό” στον Δήμο Θήρας

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμαρχος Θήρας διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την «Ενοικίαση – Μίσθωση εξοπλισμού και Παιχνιδιών Χριστουγεννιάτικου Χωριού» με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή σε ευρώ) στο σύνολο του ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 74.400,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24% και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό έτους 2016 του Δήμου Θήρας στον Κ.Α.Ε. 15.6471.002.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου Θήρας. Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, στα Φηρά Θήρας, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών 09:30π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, και στο τηλέφωνο 2286360187 (αρμόδιoς υπάλληλος Ευάγγελος Βαμβακούσης) και στον διαδικτυακό τόπο http://www.thira.gov.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί».

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη