19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διαγωνισμός του Λιμενικού Ταμείου για την καθαριότητα λιμενικών ζωνών

Share

Ανοικτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διαγωνισμό διενεργεί το Λιμενικό Ταμείο Θήρας για την ανάθεση της υπηρεσίας «Καθαριότητα Λιμενικών Ζωνών Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας», για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

Πιο συγκεκριμένα το έργο προβλέπει την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών:

– Χειρωνακτικός καθαρισμός των μόλων, οδών προσπέλασης, λιμενικών ζωνών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων αρμοδιότητας του Δ.Λ.Τ. Θήρας.
– Πλύση κάδων απορριμμάτων σε όλες της περιοχές που υπάγονται στην εκμετάλλευση και διαχείριση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας.
– Αποκομιδή οικιακών και εμπορικών απορριμμάτων χειρονακτικά ή με μικρό απορριμματοφόρο ή άλλο εξειδικευμένο όχημα. Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να πραγματοποιεί την αποκομιδή σε ξεχωριστά ρεύματα απορριμμάτων, και συγκεκριμένα σε Ανακυκλώσιμα, Οργανικά και Υπόλειμμα.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στα 146,341.46 € χωρίς το Φ.Π.Α. 23% (33,658.54 €) και θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς έτους 2016 και 2017 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική διακήρυξη.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 10/03/2016 και ώρα 10:00 πμ.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 15/03/2016 και ώρα: 14:00 μμ

Ημερομηνία διενέργειας διαγωνισμού: τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και ώρα 10.00 μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Στη δημοπρασία μπορούν να λάβουν μέρος αναγνωρισμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί και ενώσεις, κοινοπραξίες που υποβάλλουν κοινή που ασκούν το ιδιαίτερο επάγγελμα της περιγραφόμενης εργασίας και αποδεδειγμένα λειτουργούν νόμιμα, διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό αλλά και την τεχνογνωσία για την εκτέλεση της εργασίας. Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης και ορίζεται στο ποσό των 2.926,83 € και υλοποιείται με εγγυητική επιστολή τραπέζης ή με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων. Τα έξοδα δημοσίευσης τόσο της αρχικής όσο των τυχόν επαναληπτικών δημοπρασιών, βαρύνουν τον ανάδοχο. Αντίγραφο της παρούσας διακήρυξης θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας.

Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης και συμπληρωματικά έγγραφα διατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτύου στις διευθύνσεις www.santoriniports.gr και www.promitheus.gov.gr. Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών – διευκρινίσεων υποβάλλονται μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη