Διαγωνισμός προμήθειας ειδών χρωματισμού

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμαρχος Θήρας, προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό προμήθειας ειδών χρωματισμού και λοιπών υλικών για τις ανάγκες του Δήμου Θήρας με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών επί της προϋπολογιζόμενης δαπάνης εφόσον πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει η μελέτη.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη για την προμήθεια δαπάνη, ανέρχεται στο ποσό των 32.230,43 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%, θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και θα βαρύνει τον Κ.Α.Ε. 30.6662.012 του προϋπολογισμού του Δήμου Θήρας, έτους 2015.

Εγγυητική επιστολή συμμετοχής δεν απαιτείται.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, στα Φηρά Θήρας, την Παρασκευή 11/12/2015, με ώρα λήξης υποβολής των προσφορών τις 10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Θήρας, και στο τηλέφωνο 2286360187/191 (αρμόδιος υπάλληλος Ευάγγελος Βαμβακούσης).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη