Διακρίσεις για αθλητές της Σαντορίνης σε πανελλήνιους αγώνες ταεκβοντό

Με τη συμμετοχή 1.600 αθλητών και αθλητριών από 200 περίπου σωματεία από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν στις 1-3 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά, αγώνες ταεκβοντό για το Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής “Γεώργιος Βόλαρης 2023”. Το “παρών” έδωσαν φυσικά και οι αθλητικοί σύλλογοι ταεκβοντό που δραστηριοποιούνται στη Σαντορίνη.

Οι αθλητές των Λεόντων με τον προπονητή τους Γιάννη Ζαρκάδα

Οι Λέοντες Σαντορίνης συμμετείχαν με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

– Αγάπη Μπούρα στην κατηγορία γυναικών-53 κιλά, όπου κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο
– Εμμανουήλ Κορρέ στην κατηγορία εφήβων
– Ευάγγελο Μητροπία στην κατηγορία παίδων
– Κωνσταντίνο Καφούρο στην κατηγορία παίδων
– Άγγελο Φύτρο στην κατηγορία παίδων.

Οι προπονητές της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ταεκβοντό Κλεάνθης και Νίκος Τζέλλος με τους αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο

Από την Ολυμπιακή Ακαδημία Ταεκβοντό συμμετείχαν 21 αθλητές. Στην 3η θέση της κατάταξης βρέθηκαν η Εμμανουέλα Κασιμάτη και ο Λουκάς Σπαθάρης, κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο μετά από τέσσερις αγώνες. Στην 5η θέση βρέθηκαν οκτώ ακόμα αθλητές του συλλόγου, που μετά από δύο νίκες έχασαν στις λεπτομέρειες την είσοδό τους στα μετάλλια, οι Άγγελος Ρούσσος, Δημήτρης Ρούσσος, Δημήτρης Μάστακας, Αποστόλης Καραμολέγκος, Νίκος Πρωτοπαπαδάκης, Ηλίας Λαφαζάνης, Γιώργος Δούκας, Στέλλα Κασιμάτη. Αξιοσημείωτη είναι η σταθερή και ανοδική εξέλιξη όλων των αθλητών που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χωρίς να καταφέρουν κάποια διάκριση, αλλά αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο προπονητής του Πάνθηρα Γιώργος Ζήκας με την αποστολή της ομάδας του

Δυναμική παρουσία στους αγώνες είχε και ο Πάνθηρας Σαντορίνης. Ο Ωρίων Κολιούσης κατέκτησε την 3η θέση, ενώ ο Ιάσων Κολιούσης κατέκτησε την 5η θέση έπειτα από τέσσερις δυνατούς αγώνες. Η Φένια Δελιδάκη έφτασε μέχρι τον 2ο αγώνα μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια, η Κάλια Λιγνού έφτασε μέχρι τον πρώτο αγώνα χάνοντας τη θέση στις λεπτομέρειες, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη στο αγωνιστικό τερέν Κατερίνα Σινά έφτασε μέχρι τον πρώτο αγώνα μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη