Σαντορίνη: Διακρίσεις για μικρούς αθλητές του Ταεκβοντό στο αγωνιστικό φεστιβάλ “Ήλις & Πάρης”

Δυναμικό “παρών” έδωσαν οι μικροί αθλητές του Tae Kwon Do από τη Σαντορίνη στο αγωνιστικό φεστιβάλ “Ήλις & Πάρης”, που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας, στις 9-11/6, στο ΟΑΚΑ.

Από την Ολυμπιακή Ακαδημία Ταεκβοντό Σαντορίνης στους αγώνες πήραν μέρος τέσσερις αθλητές, εκ των οποίων οι δύο απέσπασαν και μετάλλια: ο Νικόλαος Πρωτοπαπαδάκης το ασημένιο μετάλλιο στα -30 Kg στις έγχρωμες ζώνες παίδων (2012) και η Νικολίνα-Υπομονή Στάθη το χάλκινο μετάλλιο στα -49 Kg στις έγχρωμες ζώνες κορασίδων (2013). Την ομάδα συμπλήρωσαν οι Εμμανουήλ Κασιμάτης και Ευάγγελος Καρράς, που απέκτησαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Από τον Πάνθηρα Σαντορίνης αγωνίστηκαν συνολικά πέντε αθλητές, εκ των οποίων οι τρεις κατάφεραν να διακριθούν. Η Κατερίνα Καφούρου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -57 Kg στις έγχρωμες ζώνες Κορασίδων (2013), η Αριάδνη Βατσακλή κατετάγη 5η στην κατηγορία -41 Kg στις έγχρωμες ζώνες κορασίδων (2013), ενώ την ίδια θέση κατέλαβε και ο Λευτέρης Ρούσσος στην κατηγορία -27 Kg στις έγχρωμες ζώνες παίδων (2013). Αγωνίστηκαν επίσης οι Γιώργος Μηνδρινός και Παύλος Βατσακλής.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη