Διαβούλευση Δήμου – επιχειρηματιών για την πλατεία Φηρών

Διεξοδική συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και επιχειρηματιών, που δραστηριοποιούνται στην πλατεία των Φηρών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/2/2015, το πρωί μετά από πρωτοβουλία του Δήμου.

Αντικείμενο της συνάντησης-συζήτησης ήταν η βελτίωση της εικόνας της πλατείας των Φηρών ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Η συμμετοχή από πλευράς επιχειρηματιών δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς αρκετοί δεν είχαν ενημερωθεί για τη συνάντηση και επί πλέον δεν είχε σταλεί σχετική ανακοίνωση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (και εάν αυτό συνέβη, έγινε επιλεκτικά).

Οι παριστάμενοι επιχειρηματίες αντιμετώπισαν θετικά τα μέτρα αισθητικής και λειτουργικής βελτίωσης που προτείνει η Δημοτική Αρχή όπως η σκίαση με ομοιόμορφου τύπου υλικά και κατασκευές καθώς και η αύξηση των ελεύθερων χώρων σε όλο το εύρος της πλατείας. Αρκετοί από τους επιχειρηματίες έθεσαν θέμα ισότιμης αντιμετώπισης για το οποίο ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει.

Όπως ανακοινώθηκε έχει ανατεθεί στην αρχιτέκτονα κα Ξυράφη η διατύπωση πρότασης για τον εξωραϊσμό της πλατείας των Φηρών η οποία κα θα παρουσιασθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σημείωση Σύνταξης:
Το διαγραμμένο κείμενο παραπάνω οφείλεται σε παρανόηση καθώς το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα είχε αποθηκευθεί στα spam του “ατλαντίς”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη