Διεθνές Συμπόσιο Μελισσοκομίας 9-11 Οκτωβρίου στη Σύρο

Διεθνές Συμπόσιο Μελισσοκομίας στις 9-11 Οκτωβρίου 2014 με θέμα «Η Μελισσοκομία στη Μεσόγειο από την αρχαιότητα έως σήμερα» θα πραγματοποιηθεί στις 9,10,11 Οκτωβρίου στην Ερμούπολη της Σύρου και σε ζωντανή σύνδεση με τις αίθουσες του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη και Τήνος.

Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, του Ιδρύματος Eva Crane και του Μελισσοκομικού Ινστιτούτου του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή μας καθώς θα παρευρεθούν για πρώτη φορά στη Σύρο περισσότεροι από 30 ειδικοί σε θέματα ιστορικά και πρακτικά της μελισσοκομίας, από το εξωτερικό και την Ελλάδα, για να παρουσιάσουν ιστορικά ευρήματα και να μοιραστούν εμπειρίες και πρακτική τεχνογνωσία.

Η συμμετοχή στο Συμπόσιο είναι δωρεάν και θα υπάρχει διερμηνεία αγγλικά – ελληνικά (αμφίδρομη διερμηνεία μόνο στη Σύρο).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πρόγραμμα, την ανακοίνωση και να δηλώσουν συμμετοχή διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31708.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη