Δήμος Θήρας: Διεθνής διαγωνισμός για προμήθεια καυσίμων

dimos_thirasΟ Δήμαρχος Θήρας διακηρύσσει Ανοικτό Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό σε Ευρώ, με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κίνησης, βενζίνης αμόλυβδης), ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (AD-BLUE) &ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ (ΛΑΔΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ 2Τ)» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Θήρας και των εξής Νομικών του Προσώπων:

1) Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας 2) Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας Δήμου Θήρας, 3)Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης, 4) Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 5) Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) σε ακέραιες μονάδες με δύο δεκαδικά ψηφία, επί της μέσης τιμής λιανικής πώλησης όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε εκδιδόμενο εβδομαδιαίο δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων για το νομό Κυκλάδων από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.fuelprices.gr) και τη χαμηλότερη συνολική τιμή για το βελτιωτικό καυσίμων (AD-BLUE) και το λιπαντικό δίχρονων κινητήρων 2Τ. Οι ποσότητες των υγρών καυσίμων, των βελτιωτικών καυσίμων και των ελαιολιπαντικών είναι αυτές που αναγράφονται αναλυτικά στη διακήρυξη και στη μελέτη του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του ΕθνικούΣυστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 17-07-2015
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 23-07-2015 και ώρα: 15:00

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στις Τριακόσιες Δέκα Χιλιάδες Ογδόντα Τρία Ευρώ και Ογδόντα Οχτώ Λεπτά (310.083,88€) πλέον Φ.Π.Α.16% Σαράντα Εννέα Χιλιάδες Εξακόσια Δεκατρία Ευρώ και Σαράντα Δύο Λεπτά (49.613,42€) δηλαδή συνολικά Τριακόσιες Πενήντα Εννέα Χιλιάδες Εξακόσια Ενενήντα Επτά Ευρώ και Τριάντα Λεπτά (359.697,30€) θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς έτους 2015 του Δήμου Θήρας και των Νομικών του προσώπων και τον προϋπολογισμό έτους 2016 αφού συμπεριληφθούν οι αντίστοιχες προβλέψεις.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης και ορίζεται στο ποσό των 6.201,68€ και υλοποιείται με εγγυητική επιστολή τραπέζης ή με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Προμηθειών Δήμου Θήρας, Διεύθυνση Φηρά Θήρας, Τ.Κ. 84700 στο τηλέφωνο 2286360187/191, κ. Βαμβακούση Ευάγγελο.

Όλα τα στοιχεία του Διαγωνισμού δηλαδή Μελέτη, Διακήρυξη, Περίληψη Διακήρυξης  και Τιμολόγιο Προσφοράς,είναι αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Θήρας www.thira.gr.

Ημερομηνία αποστολής στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων: 12-6-2015

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη