Δήμαρχος Θήρας: Δε θα ξανασυζητηθεί το θέμα της ΜΠΕ για την ξενοδοχειακή μονάδα στη Βλυχάδα

Το “ατλαντίς” ζήτησε από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο να σχολιάσει την άποψη, που διατυπώνεται από διάφορες πλευρές, να έρθει ξανά προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της γνωμοδότησης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) που αφορά στο έργο “Κατασκευή και λειτουργία ξενοδοχειακής µονάδας, ξενοδοχείο κλασσικού τύπου κατηγορίας πέντε αστέρων µετά από συνένωση όµορων γηπέδων και επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων ξενοδοχειακής µονάδας”, που βρίσκεται στη θέση “Λαγκάδια-Μεγαλοχωρίου” Ακρωτηριου ∆ήµου Θήρας, νήσου Θήρας, Ν.Κυκλάδων ιδιοκτησίας της εταιρείας  ”Μαρµάρι-Ξενοδοχειακές-Τουριστικές-Εµπορικές Μεταφορικές Επιχειρήσεις Ανώνυµη Εταιρεία ” µε διακριτικό τίτλο “ΜΑΡΜΑΡΙ Α.Ε.”.

Ο Δήμαρχος Θήρας δήλωσε ότι για το ζήτημα έχει ήδη αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και ότι δεν προτίθεται να φέρει το θέμα ξανά για συζήτηση.

Όπως είναι γνωστό το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του της 6/9/2012 ψήφισε στο σύνολό του αρνητικά για το θέμα της γνωμοδότησης με μόνη εξαίρεση τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώγο Νομικό από το Μεγαλοχώρι, ο οποίος ψήφισε υπέρ της γνωμοδότησης.

Δείτε σχετική προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη