Δημοπρασία για εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στον Πύργο

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμαρχος Θήρας διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην Τοπική Κοινότητα Πύργου Καλλίστης Θήρας (που βρίσκεται στην έξω πλατεία) με τιμή εκκίνησης 200,00 ευρώ μηνιαίως.

Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επαγγελματική χρήση για κατάστημα, γραφεία κλπ, πλην καταστήματος ηλεκτρονικών τεχνικών παγνίων και καταστήματος ενοικίασης μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων. Διαφοροποίηση της χρήσης του απαγορεύεται.

Η δημοπρασία θα γίνει στο γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και από ώρα 11:30, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασία ως εγγύηση γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ποσού 250,00 ευρώ και τα λοιπά δικαιολογητικά που αναφέρονται στη διακήρυξη. Οι όροι της σχετικής διακήρυξης βρίσκονται στο γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη