Δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου για τη δημιουργία-στέγαση αμαξοστασίου Δήμου Θήρας

Ο Δήμος Θήρας προτίθεται να μισθώσει για έξι χρόνια ακίνητο για τη δημιουργία-στέγαση του αμαξοστασίου του με φανερή προφορική, μειοδοτική δημοπρασία και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας προσφορά εντός 20 ημερών μέσω πρωτοκόλλου του Δήμου Θήρας στην αρμόδια επιτροπή καταλληλότητας.

Περιγραφή του προσφερόμενου ακινήτου
Ειδικότερα ενδιαφέρεται να μισθώσει ένα έτοιμο προς χρήση ακινήτου οικόπεδο με οίκημα και συγκεκριμένα στην περιοχή που εκτείνονται τα διοικητικά όρια των Δημοτικών Κοινοτήτων Φηρών έως Μεσαριάς. Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να είναι εμβαδού το λιγότερο 2.000 τ.μ. και να έχει στεγασμένους νόμιμους χώρους τουλάχιστον 150 τ.μ. Να έχει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικό δρόμο και εύκολη πρόσβαση για βαρέα οχήματα και όσο το δυνατόν να βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο Θήρας.

Αντίγραφο της διακήρυξης με τους όρους του διαγωνισμού και λοιπές προϋποθέσεις συμμετοχής, μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Θήρας, Γραφείο Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων, Οικονομικής Επιτροπής, στα Φηρά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες: κα Παραστατίδου Αναστασία, τηλ. 2286360143, emaiI: anastasia.parastatidou@thira.gov.gr.

Τα έξοδα δημοσίευσης βαρύνουν τον τελευταίο μειοδότη, υπέρ του οποίου θα εγκριθούν τα πρακτικά της δημοπρασίας.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη