Δομινίκη, η ζωή της από λάβα και αλμύρα – Παρουσίαση στο Μπελλώνειο

Ένα βιβλίο- ταξίδι στην αδάμαστη ψυχή της Σαντορίνης κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες από τις εκδόσεις Ωκεανός. Τίτλος του “Δομινίκη, η ζωή της από λάβα και αλμύρα” και το υπογράφει η Σαντορινιά συγγραφέας Μαρία-Ευαγγελία Γυφτογιάννη. Για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00 έχει προγραμματιστεί η παρουσίασή του στο Μπελλώνειο.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νικόλαος Ζώρζος και θα προλογίσουν ο συγγραφέας κ. Ι. Ρεμούνδος και ο δημοσιογράφος κ. Δ. Πράσσος. Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο εκδότης της εφημερίδας “Θηραϊκά Νέα” και νομικός κ. Εμμανουήλ Λιγνός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Δομινίκη, σπέρμα λάβας κι αρμύρας, κράμα ομορφιάς νησιώτικης και αιγαιοπελαγίτικης σπιρτάδας, είναι μια γυναίκα ξεχωριστή. Οι αρχές της αδιαπραγμάτευτες, ο χαρακτήρας της καθαρός, ντόμπρος, μα και θυελλώδης συνάμα. Κτυπήθηκε απ’ τη ζωή, αλλά όρθωσε το ανάστημά της ξανά, με γενναιότητα και κουράγιο απαράμιλλο, και τότε η Μοίρα υποκλίθηκε στο πείσμα της και στη μαχητικότητά της… Θα γνωρίσει τον απόλυτο Έρωτα και την υπέρτατη Αγάπη με τον Στέφανο, εκεί στην Σαντορίνη, το μαγικό, το λαβωμένο νησί, όπου οι καρδιές των ανθρώπων κτυπούν δυνατά για να ξορκίσουν τα πάθη της Φύσης… Κι ο έρωτας αυτός θ’ αποτυπωθεί στα σωθικά του νησιού για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη