Δωρεά μαλλιών για παιδιά με καρκίνο

Κλικ για μεγέθυνση

Έναν παραπάνω λόγο για να αποχωριστεί κανείς την πλούσια κόμη του δίνουμε σήμερα και αυτός ακούει στο όνομα “Donate Hair-Donate Love”. Μόλις 20 εκατοστά μαλλιών μπορούν να αξιοποιηθούν για την δημιουργία μιας περούκας που θα προσφερθεί σε κάποιο παιδί που πάσχει από καρκίνο ή αλωπεκία και την χρειάζεται.

Την δράση συντονίζει το 1ο Σωματείο Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με καρκίνο και αλωπεκία, που κινούμενο με βάση την ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και την αγάπη προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα δωρεάς μαλλιών αλλά και να προσφέρει μία περούκα σε παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να την αποκτήσουν. Ήδη οι δωρεές είναι πολλές και σύντομα θα προσφερθούν οι πρώτες περούκες.

Αποδεκτά για δωρεά είναι τα μαλλιά που:
– έχουν μήκος 20 εκατοστά και άνω, δεν υπάρχει μέγιστο επιτρεπτό όριο
– είναι ΜΟΝΟ στο φυσικό τους χρώμα, σε υγιή κατάσταση και δεν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία (ισιωτική, περμανάντ, ανταύγειες κλπ)
– έχουν λευκές τρίχες
– έχουν κρατηθεί για χρόνια κομμένα αρκεί να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιπλέον να έχουν διατηρηθεί σε χώρο χωρίς υγρασία.
– είναι φιλαριστά, αρκεί το μεγαλύτερο μέρος τους να είναι 20 εκατοστά και άνω

Τρόπος κοπής μαλλιών για τη δωρεά

donate_hair
Κλικ για μεγέθυνση

O δωρητής έχει δύο επιλογές είτε να αφήσει τα μαλλιά του σε συνεργαζόμενα κομμωτήρια (που αναλαμβάνουν το κούρεμα δωρεάν) είτε να κάνει την αποστολή μόνος του, συμπληρώνοντας σε κάθε περίπτωση την αντίστοιχη φόρμα δωρεάς.

Στη Σαντορίνη δεν υπάρχει προς το παρόν συνεργαζόμενο κομμωτήριο, οπότε οι αποστολές θα πρέπει να γίνονται μεμονωμένα ακολουθώντας συγκεκριμένες προδιαγραφές συσκευασίας προς τα γραφεία του σωματείου στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 211 4104774 | www.donatehair.gr

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη