Μαζί για το Παιδί: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για γονείς “Παιδί και Ίντερνετ”

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του “Μαζί για το Παιδί” για γονείς, εκπαιδευτικούς και εφήβους διοργανώνει την Τρίτη 2/7, ώρα 17:30-19:00, ένα δωρεάν διαδικτυακό ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, με θέμα: “Παιδί και Ίντερνετ”.

Η τεχνολογία είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητας, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα παιδιά. Η τηλεόραση, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα tablets και τα κινητά έχουν μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Ο τρόπος με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, και αντίστοιχα ο τρόπος με τον οποίο τα εισάγουμε στη ζωή των παιδιών είναι αυτός που θα καθορίσει αν η χρήση τους θα έχει οφέλη ή αρνητικές συνέπειες.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Απαιτείται εγγραφή για κατοχύρωση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Με τη δήλωση συμμετοχής και τη συγκατάθεσή των συμμετεχόντων στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, θα σταλεί από την επιστημονική ομάδα του «Μαζί για το Παιδί» ενημερωτικό email με τις πληροφορίες σύνδεσης για την διαδικτυακή συμμετοχή. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Πληροφορίες στην τηλεφωνική γραμμή 11525 ή στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη