Μαζί για το Παιδί – Δωρεάν διαδικτυακή ομάδα γονέων με παιδιά στην εφηβεία

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, εφήβους και εκπαιδευτικούς του “Μαζί για το Παιδί” διοργανώνει διαδικτυακή ομάδα στήριξης γονέων με παιδιά εφηβικής ηλικίας (12-18 ετών), με έξι προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις κάθε Τρίτη από τις 15/10.

Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις θα γίνουν στις 15/10, 22/10, 29/10, 5/11, 12/11, 19/11 κατά τις ώρες 11:00-12:30, με δωρεάν συμμετοχή.

Στόχος της ομάδας είναι η εκπαίδευση και η καθοδήγηση των γονέων σε πιο αποτελεσματικά μοντέλα γονικής συμπεριφοράς. Με τη βοήθεια των συντονιστών γίνεται διερεύνηση διάφορων εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης σε θέματα που δυσκολεύουν τους γονείς, έτσι ώστε να αποκτήσουν καταλληλότερα “εργαλεία” για την ενίσχυση του ρόλου τους καθώς και να επιτύχουν μία πιο αποτελεσματική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Παράλληλα, τα μέλη της ομάδας, εμπλουτίζουν τις δεξιότητές τους στην αντιμετώπιση πρακτικών αλλά και συναισθηματικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους, μέσα από το μοίρασμα, την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ τους

Εγγραφή εδώ.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Γενικές σημειώσεις:

  • Η συμμετοχή και στις έξι συναντήσεις είναι απαραίτητη εκτός σοβαρού απροόπτου.
  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων δέκα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Οι ομάδες έχουν κλειστό χαρακτήρα, δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές έπειτα από την 1η συνάντηση
  • Με την εγγραφή θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από την ομάδα του Συμβουλευτικού Κέντρου για επιβεβαίωση συμμετοχής

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη