Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για γυναίκες από τον ΔΑΠΠΟΣ

dappos_logoΟ Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στα προγράμματα “Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης” και “Ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης με ορθοστατικές ασκήσεις”.

Τα μαθήματα, τα οποία θα διεξάγονται από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στο προπονητήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου, είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες, για max 30 συμμετοχές ανά τμήμα.

Στο πρόγραμμα της “Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης” θα δημιουργηθούν δύο τμήματα, ένα πρωινό κι ένα απογευματινό. Το πρωινό θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9:00-10:00, ενώ το απογευματινό κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο 17:30-18:30.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα “Ήπιας μυϊκής ενδυνάμωσης με ορθοστατικές ασκήσεις” θα υπάρξει ένα τμήμα και θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 17:30-18:30.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μηνά Πρέκα, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος γυμναστής των προγραμμάτων, στο τηλέφωνο 6972006222.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη