Δωρεάν σεμινάριο της Google για τουριστικές επιχειρήσεις στη Σαντορίνη

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπου επιχειρηματίες μπορούν να μάθουν πώς μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ακόμα και με δωρεάν εργαλεία. Στη Σαντορίνη το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, από τις 17:00 έως τις 19:00, στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Ανάλογο σεμινάριο θα επαναληφθεί μέσα στον Μάιο.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και για δήλωση συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ανα επισκεφθούν τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online εδώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη