Δήμος Θήρας: Δυναμική επιχείρηση αποξήλωσης αφισών

Εκτεταμένη επιχείρηση αποξήλωσης αφισών από δέντρα, στύλους ηλεκτροφωτισμού κλπ πραγματοποίησε, την Παρασκευή 8/8/14, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θήρας.

Από πολύ νωρίς το πρωί άρχισε το ξήλωμα των αφισών, των πανό κλπ, που παρά τις συστάσεις και την επιβολή προστίμων συνέχιζαν απτόητοι να τοποθετούν όσοι επιθυμούσαν να προβάλουν τις εκδηλώσεις τους.

afisorypansi_gyzi
Φωτογραφία: 8 Αυγούστου 2014, Φηρά – Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος

Καθώς η ποσότητα χαρτιού που συγκεντρωνόταν ήταν πολύ μεγάλη, η αποξήλωση γινόταν εφικτή όπου μπορούσε να πλησιάσει φορτηγό του Δήμου, με αποτέλεσμα στο εσωτερικό των χωριών και των οικισμών να υπάρχουν ακόμα σημεία με κολλημένες αφίσες (φωτογραφία αριστερά)

Εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι καμία μέριμνα δεν είχε ληφθεί, από όσους επικολλούν αφίσες σε δημόσιους χώρους, έστω να απομακρύνουν όσες αφορούσαν εκδηλώσεις που ήδη είχαν γίνει.

Να σημειώσουμε ότι το θέμα της αντιμετώπισης της αφισορύπανσης αποτελεί και θέμα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014.

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη