20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δυναμικό ξεκίνημα για την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Share

Φωτογραφία: Κώστας Κωσταντινίδης – κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος

Τα μέλη και οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του οινοποιείου Μπουτάρη, το βράδυ του Σαββάτου 7/11/2015, για την πρώτη προβολή τη φετινής περιόδου.

Το φιλμ που προβλήθηκε ήταν το εξαιρετικό ντοκυμαντέρ “Το αλάτι της Γης”, γαλλοβραζιλιανικής παραγωγής 2014, σε σκηνοθεσία Βιμ Βέντερς και Ζουλιάνο Ριμπέιρο Σαλγάντο, διάρκειας 110′.

Ο πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης κ. Χριστόφορος Βαμβακούσης, εμφανώς ευχαριστημένος από τη μαζική προσέλευση, στην εισαγωγική του ομιλία υποσχέθηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών και αυτή τη χρονιά. Ο κ. Βαμβακούσης τόνισε την επείγουσα ανάγκη απόκτησης νέου συστήματος προβολής καθώς πλέον οι περισσότερες ταινίες είναι διαθέσιμες μόνο σε ψηφιακά μέσα και όχι σε φίλμ.

Το επόμενο Σάββατο, 14/11/2015, η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας θα προβάλει, πάντα στη φιλόξενη θόλο του οινοποιείου Μπουτάρη, τη γαλλική κωμωδία “Θεέ μου τι σου κάναμε”, σε σενάριο Φιλίπα ντε Σοβερόν και Γκι Λορέν, σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν, παραγωγής 2014 και διάρκειας 97’. Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Άρι Αμπιτάν, Μέντι Σαντούν, Ελοντί Φοντάν, Φρεντρίκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη