Δύο νέες ταινίες στο Villaggio

Με δύο ταινίες συνεχίζει τις καλοκαιρινές του προβολές ο κινηματογράφος Villaggio στο Καμάρι, καθώς από σήμερα Πέμπτη 8/8 το πρόγραμμα έχει:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

8-11 Αυγούστου 2013
Ώρα έναρξης: 18:40

Κινούμενα σχέδια | Έγχρωμη | Διάρκεια: 102′ | Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Σκηνοθεσία: Κρις Γουέτζ

Υπόθεση: H Εμ Κέι, είναι μία έξυπνη, ζωηρή και πεισματάρα 17χρονη κοπέλα που θα πραγματοποιήσει το ταξίδι της ζωής της. Αφότου επιστρέφει στο πατρικό της, η Εμ Κέι χάνει την υπομονή με τον πατέρα της, καθώς εκείνος επιμένει ότι στο δάσος υπάρχουν αόρατα πλάσματα. Όταν όμως ξαφνικά μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο των “Φυλλανθρώπων”, θα δει τα πράγματα με άλλο μάτι. Η Εμ Κέι για να βρει το δρόμο της επιστροφής θα πρέπει όχι μόνο να πιστέψει σε αυτό τον κόσμο, αλλά να κάνει κάτι δραστικό για να τον σώσει.

RED 2

8-11 Αυγούστου 2013
Ώρες έναρξης: 20:40 & 22:50

Κωμωδία δράσης |  Έγχρωμη | Διάρκεια: 116′

Σκηνοθεσία: Ντιν Πάρισοτ

Με τους: Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Έλεν Μίρεν

Υπόθεση: Ο Φρανκ ήταν ο τύπος ανθρώπου που θα έριχνε αεροπλάνα και θα πήδαγε από κινούμενα τρένα προκειμένου να καταπνίξει την πλήξη που προκαλεί ο ρομαντισμός ενός ροζ δειλινού. Όλα αυτά όμως πριν συνειδητοποιήσει πόσο λατρεύει την ήρεμη συμβίωση με την αγαπημένη του Σάρα. Η ίδια όμως, η Σάρα, ανησυχεί για το δεσμό τους, αφού από τη μέρα που ο άντρας της σταμάτησε να σκοτώνει κακούς, η σχέση τους έχει πάρει την κατιούσα! Έτσι, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση τους, αποφασίζει να μπλέξει κάπως τα πράγματα…Τώρα ο Φρανκ θα πρέπει να εντοπίσει μια καταστροφική, πυρηνική συσκευή, φυσικά με τη βοήθεια της απίθανης ομάδας του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη