Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, συνελήφθησαν χθες (23/10/13) το απόγευμα στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας  δυο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 18 και 29 ετών κατηγορούμενοι για μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σε βάρος των συλληφθέντων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελεγχόμενης αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών οι δράστες εμφανίστηκαν στις 15/10/13 πρώτες πρωινές ώρες σε προκαθορισμένο ραντεβού και πούλησαν ηρωίνη βάρους 35,6 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,7 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 1.300 ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας οι κατηγορούμενοι επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, το οποίο ύστερα από καταδίωξη εγκατέλειψαν και τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Από τις αστυνομικές αναζητήσεις και την περαιτέρω διερεύνηση-εξέλιξη της υπόθεσης εντοπίστηκαν οι δράστες και χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έρευνα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν και συνελήφθησαν.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
– Ηρωίνη βάρους 35,6 γραμμαρίων
– Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,7 γραμμαρίων
– Ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών
– Ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσο επικοινωνίας για διακίνηση ναρκωτικών
– Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη