Volleyleague: Δύσκολη αρχή με Ολυμπιακό ο ΑΟ Θήρας

Γ. Ρούσης: "Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι"

Στα βαθιά θα ξεκινήσει ο ΑΟ Θήρας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2018, καθώς το Σάββατο 13 Ιανουαρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, για τη 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Ο ΑΟ Θήρας ξεκινά τον β’ γύρο του πρωταθλήματος από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό (30 β.) και με τους Μακεδόνες να τον ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής (23 β.).

Ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας δήλωσε στο Atlantea: “Το Σάββατο παίζουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι για φέτος, καθώς ο Ολυμπιακός είναι για μια ακόμη χρονία μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε όσο το δυνατόν να κλείσουμε την ψαλίδα που υπάρχει στην διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00, στο κλειστο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη (28ης Οκτωβρίου 26, Ρέντης) και η ομάδα της Σαντορίνης χρειάζεται την υποστήριξη των φίλων της στην Αθήνα για να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, το Σάββατο ο Πορφύρας υποδέχεται τον Άρη και ο Αίας τον Πανναξιακό, ενώ οι ουραγοί Μαρκόπουλο και Ηρακλής Κηφισιάς θα αναμετρηθούν στην έδρα του πρώτου. Την Κυριακή 14/1 η Ηλιούπολη υποδέχεται τους Μακεδόνες στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της αγωνιστικής.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη