Δύσκολη έξοδος στη Θεσσαλονίκη για τον ΑΟ Θήρας

Η αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΑΟ Θήρας στη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν στην 21η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16, όπου ο ΑΟ Θήρας πήρε μεγάλη νίκη στο τάι μπρέικ, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες το Σάββατο 12/2 στις 19:00, με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα που οδηγεί στα play off. Ο γηπεδούχος Άρης βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς και ο ΑΟ Θήρας στη 7η με 37.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Δεν έχει περάσει καιρός από το ματς του Κυπέλλου αλλά αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το εντός έδρας αήττητο σερί στο πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη”, δηλώνει πριν το παιχνίδι ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος δηλώνει: “Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη, ξέρουμε την δυσκολία του αγώνα, αλλά εμείς κοιτάμε την δική μας πορεία και εξέλιξη. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το αντίστοιχο ματς του Κυπέλλου στη Μίκρα”.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει το επίσης ντέρμπι μεταξύ Θέτιδας και ΠΑΟΚ, ενώ καθοριστικό παιχνίδι στη μάχη της παραμονής θα είναι αυτό στη Νάξο ανάμεσα σε Πανναξιακό και Ηλυσιακό. Το Μαρκόπουλο υποδέχεται την ΑΕΚ, η Λαμία τον Αίαντα, ο Παναθηναϊκός τις Αμαζόνες και ο Πορφύρας τον Ολυμπιακό.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη