Ευχαριστήριο για την ετήσια Χοροεσπερίδα του Γυμνασίου Φηρών

Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή γονέων και μαθητών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Μαριώ την Παρασκευή 14/02/2014 η ετήσια Χοροεσπερίδα του Γυμνασίου Φηρών Θήρας που διοργάνωσαν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά του γονείς των παιδιών, τη διεύθυνση του σχολείου και τον Σύλλογο Διδασκόντων για τη συμμετοχή τους και την υποστήριξη τους.

Στη συνέχεια στην ανακοίνωσης αναφέρονται τα εξής:

“Δημόσια ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας (επιχειρηματίες του νησιού) που απλόχερα πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο μας.

Το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης, ειδικά το γιατρό του Ολυμπιακού στο μπάσκετ κ. Παπαγιαννόπουλο για την ευγενική προσφορά της φανέλας του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των παικτών.

Το κατάστημα Κωτσόβολος στη Μεσαριά και τον κύριο Μάρκο Ζώρζο που μας πρόσφερε ένα tablet.

Τον κύριο Φύτρο Αντώνη (βενζινάδικο Πύργος) που μας πρόσφερε ένα ποδήλατο.

Τον κ. Χλωρίδη Άρη που μας δώρισε ένα tablet.

Την ομάδα του ΑΟ Θήρας και τον πρόεδρο τους κ. Συνολάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας δώρισαν μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτριών.

Θερμά ευχαριστούμε τους μουσικούς μας Αντώνη και Κυριάκο Πρέκα, τον Φανούρη Δενδρινό και τον Λοΐζο Σορώτο που έπαιξαν αφιλοκερδώς για τα παιδιά μας.

Τέλος ευχαριστούμε την ταβέρνα Μαριώ και το προσωπικό της για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τους Χορηγούς της βραδιάς που στόλισαν την αίθουσα. Το αρτοποιείο Σβορώνος στα Φηρά, το Kamari Gold (κοσμήματα-ρολόγια) στα Φηρά και την κυρία Αδάμ Κατερίνα για τις χειροποίητες κατασκευές της.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για την σχολική εκδρομή των αποφοίτων της Γ’ τάξης και τα υπόλοιπα για τις ανάγκες του σχολείου μας.”

Την ανακοίνωση υπογράφουν:

Η Πρόεδρος: Μαρίνα Πετίνη-Βασαλάκη
Η Γραμματέας: Αγγελάκη Μαρία
Η Ταμίας: Δρόσου Μαρία
Η Αντιπρόεδρος: Χρυσού Ελένη
Τα Μέλη: Κομματά Αυγή, Αδάμ Κατερίνα, Φύτρου Νικολέτα

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη