Εύκολα νίκησε ο ΑΟ Θήρας το Ρέθυμνο

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση. Φωτογραφία: Χρήστος -cesarios- Αντωνιάδης

Με 3-0 σετ (25-19, 25-09, 25-20) ο Α.Ο Θήρας επικράτησε του ΟΠΕ Ρεθύμνου ανοίγοντας την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ήταν μια εύκολη νίκη για την ομάδα της Σαντορίνης που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα. Η ομάδα του Ρεθύμνου αν  και είχε σημαντικές απουσίες (Παρασκάκη, Κατερίνη) προσπάθησε να σταθεί αναταγωνιστικά.

Οι δηλώσεις των προπονητών

Απόστολος Οικονόμου: «Με τη νίκη μας αυτή τελειώσαμε μια σειρά αγώνων με πιο εύκολους αντιπάλους και νομίζω ότι από τώρα και στο εξής αφού ξεκουραστούμε λίγο, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις υπόλοιπες αναμετρήσεις με στόχο τη μαθηματική εξασφάλιση της τετράδας. Σήμερα η αναμέτρηση ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς ώστε να παίξουν όλες οι κοπέλες από την απόδοση των οποίων έμεινα ευχαριστημένος».

Θανάσης Ντζαφέρης: «Εμείς είχαμε σημαντικές ελλείψεις, αλλά ούτως ή άλλως υπάρχει διαφορά με την Θήρα που έχει και διαφορετικούς στόχους με εμάς., Το παλέψαμε ήμασταν ανταγωνιστικοί για δύο σετ τουλάχιστον, αν και δεν περιμέναμε κάτι ιδιαίτερο σήμερα. Μας έχουν απομείνει ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα κάνουμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός τον Πανναξιακό, ο Άρης την ΑΕΚ, η Ηλιούπολη τον Πορφύρα και το Μαρκόπουλο τον Αίαντα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη