Αιφνιδιαστική παραίτηση Μεμετζή από τον ΑΟ Θήρας

Ελένη Μεμετζή

Την παραίτησή της ανακοίνωσε τηλεφωνικά, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Θήρας, η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Μεμετζή, ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της ομάδας με τον Ηρακλή και όπου επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 24-26, 19-25).

Η παραίτηση δημοσιοποιήθηκε αρχικά από τον ιστότοπο volleyplanet με τίτλο “Ελένη μη μας αφήνεις” και έκτοτε έχουν γίνει πολλές αναδημοσιεύσεις στα ηλεκτρονικά μέσα καθώς η Ελένη Μεμετζή έχει συνδέσει το όνομά της με την άνοδο του ΑΟ Θήρας στην Α1 κατηγορία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Θήρας, σε έκτακτη συνεδρίαση του, έκανε δεκτή την παραίτηση της Ελένης Μεμετζή και έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2015 σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την αίτηση παραίτησης της προπονήτριας Ελένης Μεμετζή αποφασίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία να γίνει δεκτή η παραίτηση, η οποία ετέθη τηλεφωνικώς στο Δ.Σ. και σε χρόνο λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη με Ηρακλή.

Λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους παραίτησης που δημοσιοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας VolleyPlanet επιφυλασσόμεθα να απαντήσουμε με την παράθεση των αληθινών γεγονότων. Η διοίκηση βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση προπονητή προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή λύση μιας και η χωρίς προειδοποίηση παραίτηση της κ.Μεμετζή τυγχάνει να γίνει σε χρόνο που ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη