Εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Θήρας

Οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού και Νήσων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Στη Σχολή γίνονται δεκτοί μαθητές με ηλικία άνω των 11 ετών και σχηματίζονται τμήματα αρχαρίων, παιδικά αλλά και ενηλίκων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.

Η Σχολή ιδρύθηκε το 2020 και είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος. Η φοίτηση είναι πενταετής και οι απόφοιτοι λαμβάνουν πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έπειτα από εξετάσεις που διενεργούνται από επιτροπή που ορίζει το Υπουργείο Πολιτισμού. Μετά από φοίτηση δύο επιπλέον ετών μπορούν με την ίδια διαδικασία να αποκτήσουν Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής.

Οι απόφοιτοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν στα αναλόγια των εκκλησιών και να διδάξουν ως καθηγητές της βυζαντινής μουσικής σε σχολές, ωδεία και μουσικά σχολεία.

Οι εγγραφές γίνονται στις εγκαταστάσεις της Σχολής (έναντι του Δημαρχείου Θήρας), καθημερινά ώρες 17:00-19:00, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον διευθυντή Ευτύχιο Μαρκοζάννε στο τηλ. 6977445788 ή στο email sxolibmthiras@gmail.com.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη