Εγκαίνια έκθεσης έργων ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής – φωτογραφίες, video

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, το βράδυ της Κυριακής 8 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, εγκαινιάσθηκε η έκθεση με έργα ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής από τα τμήματα εικαστικών και ξυλογλυπτικής για ενήλικες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εστία Πύργου Καλλίστης στο πλαίσιο των δράσεων για το Έτος Πολιτισμού 2014 της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Θα διαρκέσει μέχρι 1/7 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό 18:00-21:00.

Από το τμήμα των εικαστικών, με υπεύθυνη την κα Μαρία Καβαλιέρη, εκτίθενται 24 έργα, 14 μαθητών που παρακολούθησαν το διάρκειας 50 ωρών πρόγραμμα από τον Νοέμβρη μέχρι τον Φλεβάρη. Από το τμήμα ξυλογλυπτικής, με υπεύθυνο τον κο Χρήστο cesario Αντωνιάδη, εκτίθενται 20 έργα από 15 μαθητές που παρακολούθησαν τον τέταρτο κύκλο μαθημάτων τον περασμένο Απρίλιο.

Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης και ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος που κήρυξε και την έναρξη της έκθεσης.

Οι υπεύθυνοι των παραπάνω τμημάτων εκπαίδευσης Μαρία Καβαλιέρη και Χρήστος cesario Αντωνιάδης μιλώντας αμέσως μετά τον Δήμαρχο είπαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη