Εγκαίνια έκθεσης της Κυβέλης Μουσούρη την Τρίτη στον Πύργο

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης» εγκαινιάζει αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου και ώρα 20:00 την έκθεση ζωγραφικής της Κυβέλης Μουσούρη. Η έκθεση θα φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο στην κεντρική πλατεία του Πύργου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-20:00

Την παρουσίαση της έκθεσης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα κάνει ο ζωγράφος Χριστόφορος Ασιμής.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Εστία Πύργου Καλλίστης σε συνεργασία με το Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου και τον Δήμο Θήρας.

Η Κυβέλη Μουσούρη είναι ζωγράφος με καταγωγή από τον Πύργο της Σαντορίνης, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Δοξιάδη και είχε δασκάλους τους Γεωργιάδη, Βενιάδη και Σαραφιανού. Παράλληλα με την ζωγραφική ασχολείται με την σκηνογραφία παιδικού θεάτρου και την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Επίσης διδάσκει ελεύθερο σχέδιο σε ενήλικες και παιδιά και έχει διατελέσει διευθύνουσα σε Δημοτικά εικαστικά εργαστήρια. Από το 1996 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 11 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε 9 ομαδικές αποσπώντας καλές κριτικές. Έργα της βρίσκονται σε συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη