Σαντορίνη: Εγκαίνια για τις “Φωτογραφικές Ιστορίες” της Φ.Ο.Σ.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη μέχρι τις 16/6 στο Κέντρο Φωτογραφίας Καστελάνα, στην είσοδο του Καστελιού του Πύργου

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 19/5 στο Κέντρο Φωτογραφίας Καστελάνα, στον Πύργο, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης (Φ.Ο.Σ.), με τίτλο “Φωτογραφικές Ιστορίες”.

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης είναι μια ερασιτεχνική ανοιχτή ομάδα για όσους αγαπούν την φωτογραφία στο νησί της Σαντορίνης. Έχοντας ολοκληρώσει κατά τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 τον 8ο κύκλο συναντήσεων, στη φετινή έκθεση συμμετέχουν 21 από τα μέλη της ομάδας, τα οποία εκθέτουν -μέσω των φωτογραφιών τους- ισάριθμες ιστορίες τους.

Τα έργα τους εκτίθενται στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του εμβληματικού αρχοντικού κτηρίου, στην είσοδο του Καστελιού του Πύργου, όπου από πέρσι λειτουργεί -υπό τη διεύθυνση της Τόνιας Νούσια- το Κέντρο Φωτογραφίας Καστελάνα.

Φωτογραφία: Κ. Κωνσταντινίδης © Atlantea

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Αργυρώ Αγιορίτου, Νικόλας Αλεφραγκής, Αλέξανδρος Αναστασόπουλος, Θανάσης Γιάννακας, Κωνσταντίνος Γκάλιος, Ευθαλία Δημητράντζου, Μιχάλης Ζορμπάς, Αλεξάνδρα Ηλιοπούλου, Θεοδώρα Ήμελλου, Ελένη Κεσίδου, Ειρήνη Κοκκάκη, Κώστας Μελετιάδης, Ντίνα Μορίκη, Γρηγόρης Μπόκας, Αντωνία Μπουνταλέ, Πέγκυ Νταλαχάνη, Ευάγγελος Σιδέρης, Αθανάσιος Σκαρόγλου, Νάσια Τσιτσοπούλου, Χρυσούλα Χατζηκυριάκου, καθώς και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος είναι ο συντονιστής της Φ.Ο.Σ. και έχει την επιμέλεια της έκθεσης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το “παρών” στα εγκαίνια έδωσαν ο βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος, η Έπαρχος Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κυκλάδων Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, ο Αντιδήμαρχος Θήρας Νίκος Κατσίπης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Νομικού.

Φωτογραφία: Κ. Κωνσταντινίδης © Atlantea

Τη βραδιά των εγκαινίων πλαισίωσαν μουσικά η Βίκυ Σταθοπούλου στο πιάνο και η Στέλλα Χατζηδάκη στο τραγούδι.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φωτογράφου και φίλου της Φ.Ο.Σ. Αντώνη Ελευθεράκη. Θα είναι επισκέψιμη στο Κέντρο Φωτογραφίας Καστελάνα ως τις 16 Ιουνίου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο. 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη