Σαντορίνη: Εγκαίνια και πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων στις 24/10

Τον φετινό κύκλο σεμιναρίων επιμόρφωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς, τη “Σχολή Γονέων” όπως έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια, εγκαινιάζει την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ο παιδικός σταθμός “Η Γλυκογαλούσα” της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού και Νήσων. Τα εγκαίνια και ο αγιασμός θα γίνουν στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Παναγίας Γλυκογαλούσας στον Καρτεράδο.

Θα ακολουθήσει η πρώτη για φέτος συνάντηση της Σχολής Γονέων, με εισηγητή τον Αρχιμανδρίτη π. Ιωάννη Καραμούζη, Β’ Γραμματέα-Πρακτικογράφο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος & Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος” και θέμα: “Γονείς και παιδιά σε μία σχέση διαρκούς αλληλόδρασης”.

Σχετικά:
Η σχέση ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά είναι ένας διαρκής αγώνας που βιώνεται με ένταση. Άλλοτε υπάρχει το αίσθημα της επιτυχίας και άλλοτε της ήττας. Πάντως αυτός ο αγώνας είναι απαραίτητος για την ωρίμανση των γονέων και την ενηλικίωση των παιδιών. Βάση της οικογενειακής αγωνιστικής πραγματικότητας είναι η αγάπη. Πώς όμως φανερώνεται αυτή η αλήθεια; Ποια είναι τα μυστικά για να υπάρχει επιτυχής έκβαση και για τις δύο πλευρές; Αυτοί θα είναι οι προβληματισμοί επί των οποίων θα σταθούμε για να διευρύνουμε την σκέψη μας προσπαθώντας να ζήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο με ηρεμία και χωρίς βία με τα μέλη της οικογένειάς μας, κάτω από την ίδια στέγη.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων 2022-2023 περιλαμβάνει οκτώ δράσεις μέχρι και τον προσεχή Μάρτιο, στις οποίες οι εισηγητές, επιστήμονες καταξιωμένοι στον χώρο τους, με πολυετή εμπειρία και πλούσιες γνώσεις, θα δώσουν απαντήσεις σε καίριους προβληματισμούς των παρευρισκομένων. Οι δράσεις της Σχολής Γονέων είναι όλες καταχωρημένες στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Atlantea.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη