Εγκαινιάστηκε η έκθεση γελοιογραφίας – φωτογραφίες

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τρίτης 7/5 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ η διεθνής έκθεση γελοιογραφίας με τίτλο “Γαστρονομία στη Σαντορίνη”

Την έκθεση εγκαινίασε η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη, η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό εκφράζοντας για μια ακόμα αφορά την υποστήριξή της προς την πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”. Είχαν προηγηθεί σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Θήρας κ. Αναστάσιου-Νικόλαου Ζώρζου, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της κριτικής επιτροπής της έκθεσης κ. Χριστόφορου Ασιμή και του Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ κου Μάκη Ζώρζου

Την ευθύνη της υλοποίησης της έκθεσης είχε ο Σύλλογος ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ ο οποίος ανέλαβε και την έκδοση τεύχους που περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των γελοιογραφιών που εκτίθενται και το οποίο ήδη διατίθεται στον χώρο της έκθεσης.

Πριν τα εγκαίνια η ερευνήτρια του Κέντρου Έρευνας της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κα Κυριακής Χρυσού-Καρατζά, πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο “Φωτιές του Πάσχα στην Σαντορίνη”.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες,
με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη